Over ons

Voorwoord

Iedereen heeft baat bij het plaatsen van zonnepanelen

Via de installatie van zonnepanelen kunnen we vandaag het verbruik van een woning snel neutraliseren, dit rekening houdend met verantwoorde kostprijzen als investering.
Vaak is de prijs het enige pijnpunt. Hiervoor bied Ecofix Solutions een exclusieve oplossing voor.
Via Ecofix Solutions zal u in staat zijn om uw zonnepanelen met een gespreide betaling te betalen aan zéér interessante rentevoeten!
Het is tot op vandaag de slimste investering met een directe besparing in het energieverbruik als gevolg. Ecofix Solutions zorgt dat u energiefactuur deels wegvalt. Zowel gezinnen als bedrijven, bestaande– nieuwbouw– of renovatie woningen, iedereen heeft baat bij het plaatsen van zonnepanelen!

Onze partners

Ecofix Solutions
in cijfertjes

0 +
jaar ervaring
Een jong doch ervaren Ecofix Solutions is opgericht in 2015
0 +
Tevreden klanten
Zowel bedrijven als particulieren genoten al van onze diensten
0 %
Gemotiveerde medewerkers

Vandaag werken er meer dan 50 medewerkers voor Ecofix Solutions

  5 star review  Dank jullie voor de snelle service van ik het begin kreeg ik een zeer goed gevoel. De vertegenwoordiger komt zijn woorden correct na!

  thumb Khalid Sbissa
  8/12/2020

  5 star review  Zeer vriendelijke en enthousiaste verkoper aan de deur gehad, conform met alle covid-maatregelen, duidelijke uitleg gekregen en mijn overstap is moeiteloos verlopen. Ik doe een hele besparing dus super tevreden. Dikke duim aan het team!

  thumb karen roelants
  9/03/2020

  5 star review  Zeer tevreden van de dienstverlening, vandaag iemand aan de deur gehad was een hele beleefde jongen en alles informatie tot in de details meegekregen.

  thumb Reziya Keanmu
  8/12/2020