Over ons

Voorwoord

Iedereen heeft baat bij het plaatsen van zonnepanelen

Via de installatie van zonnepanelen kunnen we vandaag het verbruik van een woning snel neutraliseren, dit rekening houdend met verantwoorde kostprijzen als investering.
Vaak is de prijs het enige pijnpunt. Hiervoor bied Ecofix Solutions een exclusieve oplossing voor.
Via Ecofix Solutions zal u in staat zijn om uw zonnepanelen met een gespreide betaling te betalen aan zéér interessante rentevoeten!
Het is tot op vandaag de slimste investering met een directe besparing in het energieverbruik als gevolg. Ecofix Solutions zorgt dat u energiefactuur deels wegvalt. Zowel gezinnen als bedrijven, bestaande– nieuwbouw– of renovatie woningen, iedereen heeft baat bij het plaatsen van zonnepanelen!

Onze partners

Ecofix Solutions
in cijfertjes

0 +
jaar ervaring
Een jong doch ervaren Ecofix Solutions is opgericht in 2015
0 +
Tevreden klanten
Zowel bedrijven als particulieren genoten al van onze diensten
0 %
Gemotiveerde medewerkers

Vandaag werken er meer dan 50 medewerkers voor Ecofix Solutions

  4 star review  Wij hebben zonnepanelen aangekocht via ecofix solutions, alles was tip top inorde. Zeer goede service en klantvriendelijkheid

  thumb idress
  8/14/2020

  5 star review  Onlangs hier zonnepanelen besteld. Deze zijn voordelig en goed geïnstalleerd geweest. Zonder enige opmerking. Als het goed is, mag dat ook gezegd worden.

  thumb Giaconé Thiébaut
  8/26/2020

  5 star review  Dank jullie voor de snelle service van ik het begin kreeg ik een zeer goed gevoel. De vertegenwoordiger komt zijn woorden correct na!

  thumb Khalid Sbissa
  8/12/2020